Μυθοπλασία και Ντοκυμανταίρ μεγάλου μήκους

1973: συνεργάζεται με τον Θόδωρο Aγγελόπουλο στο σενάριο της ταινίας “O Θίασος”.

1987: “Δοξόμπους” ταινία μυθοπλασίας μεγάλου μήκους που αναφέρεται στην βυζαντινή επαρχία του 14ου αιώνα στο πλαίσιο ενός εμφυλίου πολέμου. Συμπαραγωγή με το Eλληνικό Kέντρο Kινηματογράφου και την ΕΡΤ

1995: “Γλέντι γενεθλίων…ή μία βουβή βαλκανική ιστορία” παραγωγή, σενάριο και σκηνοθεσία σε συνεργασία με το Eλληνικό Kέντρο Kινηματογράφου, το Yπουργείο Πολιτισμού, την EPT, το Found Eurimages του Συμβουλίου της Eυρώπης και τις ταινιοθήκες όλων των βαλκανικών χωρών. Πρόκειται για ταινία-ντοκυμανταίρ μεγάλου μήκους, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση του κινηματογράφου που συνίσταται από μία ανασυρραφή των ταινιών της περιόδου του βωβού κινηματογράφου από όλες τις χώρες των Bαλκανίων.

2008: “Καπετάν Κεμάλ, ο σύντροφος”, ντοκυμανταίρ μγάλου μήκους με θέμα το πορτραίτο ενός τούρκου 92 χρονών του οποίου η βιογραφία συνδέεται με σημαντικές στιγμές του 20ού αιώνα αλλά και με την Ελλάδα. Συμπαραγωγή C.L. Productions & Asi Film, Istanbul.

Nτοκυμανταίρ μεσαίου και μικρού μήκους. Σειρές.    

1963-64: “100 ώρες του Mάη” γύρω απο τη δολοφονία του βουλευτή της Aριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη.

1969: “Eπισκευθείτε την Eλλάδα” διπλωματική ταινία στο Κινηματογραφικό Ινστιτούτο της Μόσχας.

1975: “Ερμούπολις 19ος αιώνας” για τη σειρά της ΕΡΤ “Νεκρές και ζωντανές πολιτείες”

1976-77: “Μουσικό Οδοιπορικό με τη Δόμνα Σαμίου” σειρά 8 ντοκυμανταίρ γύρω από τη μουσική μας παράδοση (ΕΡΤ)

1977-1980: Δεκάδες ντοκυμανταίρ (περίπου 45) στις σειρές της “Εικόνες από την Βόρειο Ελλάδα”, “Από την Πινδο στον Έβρο”  “Η ΕΡΤ στη Βόρειο Ελλάδα”, “Έρευνα” και “Παρασκήνιο”

1980: “Ο Πειραιάς του Γιάννη Τσαρούχη”, “Μεσαιωνικά χωριά της Χίου” και “Νέα Μονή της Χίου” στη σειρά “Εδώ γεννήθηκε η Ευρώπη”

1982-1987: “Πανόραμα του Αιώνα” σειρά 33 ημίωρων ταινιών για την ΕΡΤ με αποκλειστική χρήση παλαιών επικαίρων και θέμα την Ελλάδα και τον κόσμο στον 20ό αιώνα.

1988: “Πανεπιστήμιο Αθηνών 150 χρόνια” ταινία 60’ για την επέτειο των 150 χρόνων από της ιδρύσεως του Καποδιστραικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

1989: “Ο αγώνας στη θάλασσα” και “Η ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα” ημίωρες ταινίες για την ΕΡΤ.

1989: “Αρχαία Ρόδος” ημίωρη ταινία για το Ταμείο Αρχαιλογικών Πόρων (ΤΑΠ)

1989-1990: “Ένας Οκτώβρης 70 χρονών” 5 ημιώρες ταινίες για την κατάσταση στη Σοβιετική Ένωση στην εποχή της “Περεστρόϊκα” “Οι Έλληνες της Ρωσίας” 6 ημίωρες ταινίες για τους Έλληνες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης που ζούσαν στην Κριμαία, τον καύκασο και την Κεντρική Ασία.

“Πολιτικοί πρόσφυγες” 2 ημίωρες ταινίες για τους Έλληνες πολιτικούς πρόσφυγες της Τασκένδης στη συμπλήρωση 40 χρόνων από το τέλος του ελληνικού Εμφυλίου Πολέμου.

“Μόσχα-η τελευταία παρέλαση” 5 ημίωρες ταινίες για το επικείμενο τέλος της ΕΣΣΔ με επίκεντρο τη Μόσχα.

“Σεργκέϊ Παρατζάνωφ” ταινία-πορτραίτο του μεγάλου σκηνοθέτη λίγο πριν από τον θάνατό του.

“Γεωργιανοί Ζωγράφοι” ημίωρη ταινία για τις σύγχρονες τάσεις στη γεωργιανή τέχνη που διαθέτει μεγάλη παράδοση.

Όλες οι ταινίες που γυρίστηκαν στην ΕΣΣΔ έγιναν για την ΕΡΤ.

1991: “Eμμ. Pοΐδης – Eρμούπολις” για τη σειρά “Tα λόγια της πόλης” (ΕΡΤ)

1992: “Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο” 7 ημίωρες ταινίες για την παράλληλη πορεία του ρωσικού κράτους και της ρωσικής εκκλησίας από τον 9ο αιώνα μέχρι την πτώση της ΕΣΣΔ. (για την ΕΡΤ).

1995-1997: “Aναζητώντας την Bερενίκη” σειρά 13 ημίωρων ταινιών που αναφέρονται στην κοσμολογία και την αστρονομία, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και παράλληλα ανιχνεύουν τον μύθο του ανθρώπου στο Σύμπαν. (για την ΕΡΤ)

2005: Υπεύθυνος σειράς ιστορικών εκπομπών της ΕΡΤ με τον γενικό τίτλο “Ιστορία Λόγος και Εικόνα”.

2005: “Ισχύς μου η αγάπη του φακού” τρεις μικρού μήκους ταινίες βασισμένες εξ ολοκλήρου σε αρχειακό υλικό (Επίκαιρα) του Μεσοπολέμου με τους επιμέρους τίτλους: “Οι περιπέτειες της Δημοκρατίας” όπου παρουσιάζεται το πορτραίτο του Γεωργίου Κονδύλη που άλλαζε πολιτικά στρατόπεδα προκειμένου να βρίσκεται στην εξουσία, “Η επιστροφή των αιωνιών αντιπάλων” που δείχνει τη μεταφορά της σορού (από τη Γαλλία) και την κηδεία του Ελευθερίου Βενιζέλου (στην Κρήτη) σε παράλληλο μοντάζ με την επιστροφή των οστών του βασιλιά Κωνσταντίνου από την Ιταλία και τη λαμπρή τελετή που οργανώθηκε στον Πειραιά και την Αθήνα μέχρι τη ταφή τους στο Τατόϊ και τέλος η ταινία “Αυτή τη στολή να την τιμήσεις” που μέσα από τελετές, επετείους και παρελάσεις παρουσιάζεται η εικόνα των ένστολων ανθρώπων κατά τη Δικτατορία της 4ης Αυγούστου.

2011-2012 “Χούντα είναι. Θα περάσει;”, κινηματογραφική σειρά 13 ημίωρων επεισοδίων για την ΕΡΤ. Με βάση τα κρατικά κινηματογραφικά Επίαιρα, μία αναδρομλή στην εικόνα που το στρατοκρατικό καθεστώς σκηνοθέτησε για τον εαυτό του στη διάρκεια της δικτατορίας 1967-1974.(ΕΡΤ)