1963-64: “100 ώρες του Mάη” γύρω απο τη δολοφονία του βουλευτή της Aριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη.

1969: “Eπισκευθείτε την Eλλάδα” διπλωματική ταινία στο Κινηματογραφικό Ινστιτούτο της Μόσχας.

1975: “Ερμούπολις 19ος αιώνας” για τη σειρά της ΕΡΤ “Νεκρές και ζωβντανές πολιτείες”

1976-77: “Μουσικό Οδοιπορικό με τη Δόμνα Σαμίου” σειρά 8 ντοκυμανταίρ γύρω από τη μουσική μας παράδοση (ΕΡΤ)

1977-1980: Δεκάδες ντοκυμανταίρ (περίπου 45) στις σειρές της “Εικόνες από την Βόρειο Ελλάδα”, “Από την Πινδο στον Έβρο”  “Η ΕΡΤ στη Βόρειο Ελλάδα”, “Έρευνα” και “Παρασκήνιο”

1980: “Ο Πειραιάς του Γιάννη Τσαρούχη”, “Μεσαιωνικά χωριά της Χίου” και “Νέα Μονή της Χίου” στη σειρά της ΕΡΤ “Εδώ γεννήθηκε η Ευρώπη”

1982-1987: “Πανόραμα του Αιώνα” σειρά 33 ημίωρων ταινιών για την ΕΡΤ με αποκλειστική χρήση παλαιών επικαίρων και θέμα την Ελλάδα και τον κόσμο στον 20ό αιώνα.

1988: “Πανεπιστήμιο Αθηνών 150 χρόνια” ταινία 60’ για την επέτειο των 150 χρόνων από της ιδρύσεως του Καποδιστραικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

1989: “Ο αγώνας στη θάλασσα” και “Η ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα” ημίωρες ταινίες για την ΕΡΤ.

1989: “Αρχαία Ρόδος” ημίωρη ταινία για το Ταμείο Αρχαιλογικών Πόρων (ΤΑΠ)

1989-1990: “Ένας Οκτώβρης 82 χρονών” 5 ημιώρες ταινίες για την κατάσταση στη Σοβιετική Ένωση στην εποχή της “Περεστρόϊκα” (ΕΡΤ)

“Οι έλληνες της Ρωσίας” 6 ημίωρες ταινίες για τους Έλληνες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης που ζούσαν στην Κριμαία, τον καύκασο και την Κεντρική Ασία. (ΕΡΤ)

“Πολιτικοί πρόσφυγες” 2 ημίωρες ταινίες για τους Έλληνες πολιτικούς πρόσφυγες της Τασκένδης στη συμπλήρωση 40 χρόνων από το τέλος του ελληνικού Εμφυλίου Πολέμου. (ΕΡΤ)

“Μόσχα-η τελευταία παρέλαση” 5 ημίωρες ταινίες για το επικείμενο τέλος της ΕΣΣΔ με επίκεντρο τη Μόσχα. (ΕΡΤ)

“Σεργκέϊ Παρατζάνωφ” ταινία-πορτραίτο του μεγάλου σκηνοθέτη λίγο πριν από τον θάνατό του. (ΕΡΤ)

“Γεωργιανοί Ζωγράφοι” ημίωρη ταινία για τις σύγχρονες τάσεις στη γεωργιανή τέχνη που διαθέτει μεγάλη παράδοση. (ΕΡΤ)

1991: “Eμμ. Pοΐδης – Eρμούπολις” για τη σειρά “Tα λόγια της πόλης” (ΕΡΤ)

1992: “Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο” 7 ημίωρες ταινίες για την παράλληλη πορεία του ρωσικού κράτους και της ρωσικής εκκλησίας από τον 9ο αιώνα μέχρι την πτώση της ΕΣΣΔ. (ΕΡΤ).

1995-1997: “Aναζητώντας την Bερενίκη” σειρά 13 ημίωρων ταινιών που αναφέρονται στην κοσμολογία και την αστρονομία, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και παράλληλα ανιχνεύουν τον μύθο του ανθρώπου στο Σύμπαν. (για την ΕΡΤ)

2005: Υπεύθυνος σειράς ιστορικών εκπομπών της ΕΡΤ με τον γενικό τίτλο “Ιστορία Λόγος και Εικόνα”.

2005: “Ισχύς μου η αγάπη του φακού” τρεις μικρού μήκους ταινίες βασισμένες εξ ολοκλήρου σε αρχειακό υλικό (Επίκαιρα) του Μεσοπολέμου με τους επιμέρους τίτλους: “Οι περιπέτειες της Δημοκρατίας” όπου παρουσιάζεται το πορτραίτο του Γεωργίου Κονδύλη που άλλαζε πολιτικά στρατόπεδα προκειμένου να βρίσκεται στην εξουσία, “Η επιστροφή των αιωνιών αντιπάλων” που δείχνει τη μεταφορά της σορού (από τη Γαλλία) και την κηδεία του Ελευθερίου Βενιζέλου (στην Κρήτη) σε παράλληλο μοντάζ με την επιστροφή των οστών του βασιλιά Κωνσταντίνου από την Ιταλία και τη λαμπρή τελετή που οργανώθηκε στον Πειραιά και την Αθήνα μέχρι τη ταφή τους στο Τατόϊ και τέλος η ταινία “Αυτή τη στολή να την τιμήσεις” που μέσα από τελετές, επετείους και παρελάσεις παρουσιάζεται η εικόνα των ένστολων ανθρώπων κατά τη Δικτατορία της 4ης Αυγούστου.

2011-2012 “Χούντα είναι. Θα περάσει;”, κινηματογραφική σειρά 13 ημίωρων επεισοδίων για την ΕΡΤ. Με βάση τα κρατικά κινηματογραφικά Επίαιρα, μία αναδρομλή στην εικόνα που το στρατοκρατικό καθεστώς σκηνοθέτησε για τον εαυτό του στη διάρκεια της δικτατορίας 1967-1974.(ΕΡΤ)